top of page

BESTEED JE COVID-QUARANTAINE ZINVOL

LEER VANUIT HUIS IN 5 WORKSHOPS CREATIEVER EN EFFECTIEVER ZAKELIJK SCHRIJVEN

 

Of je nu een mailtje, persbericht, memo of wat dan ook schrijft, creativiteit is cruciaal. Creativiteit maakt het verschil tussen een dertien-in-een-dozijn woordenbrij en een verhaal dat raakt. Waar je ook werkt en wie jouw lezers ook zijn, als jij ze wil aanzetten, inspireren of overtuigen dan zijn deze workshops voor jou. Zet je quarantaine om in quality time!

 

Hoe werkt het?

In 5 leuke, interactieve workshops van zo’n 1,5 uur leer ik je de geheimen van verrassend zakelijk schrijven. Geen theoretisch gewauwel van een doorgeleerde docent, maar praktische tips en speelse opdrachten van een prijswinnende copywriter die dagelijks schrijft voor A-merken. We behandelen steeds wat uitleg en voorbeelden (advertenties, commercials, mediapersoonlijkheden, sociale media, literatuur, etc.). Vervolgens ga je zelf aan de slag en reviewen we plenair.

 

Wat levert dat op?

Total World Domination. Althans, de eerste stappen op weg daar naartoe. Na die 5 sessies kijk je kritischer naar jouw en andermans werk en durf je meer van je eigen karakter en creativiteit in je werk te leggen. Zo ga je kleurrijker, puntiger en effectiever schrijven!

Wat kost het?

EUR 295 (ex. btw), voor 5 workshops. Natuurlijk ontvang je een factuur. Komende dinsdag beginnen we om 10.00 uur, iedere volgende werkdag volgt er om dezelfde tijd eentje. Klik op Reacties om de ervaringen van eerdere deelnemers te lezen.

 

Ik doe mee

Leuk! Meld je aan met het contactformulier onderaan de Home-page. Heb je vragen, neem dan even contact op.

bottom of page